TraderCentrum.hu » Rólunk

Rólunk

A TraderCentrum csapata 2011-ben szerveződött össze az egyetemi tanulmányok alatt. Azóta számos brókercéggel, oktatócéggel végzett munkánk során tökéletesítettük a programozói és tőzsdei tudásunkat. Gyakran szervezünk közönségtalálkozókat is. Bővültünk új tagokkal is. Jelenleg öten, P. Dávid, B. István, B. Péter, és B. Levente, D.Dávid alkotja a szűk csapatunkat.

Előadásainkat a Traders' Night-ok keretein belül találod, valamint egyéb közönségtalálkozókról hírleveleinkben, vagy a Traders' Night eseménynaptárában tájékozódhatsz.

2017 tavaszán cégünket eladtuk, a kódok értékesítését nem folytatjuk, kizárólag kereskedéssel foglalkozunk, valamint blogírással. Ha Önt mégis érdekli bármelyik expertünk, akkor a david@tradercentrum.hu email-címen tudunk ebben segíteni.

FONTOS: Minden, amit a honlapon olvashat a kedves látogató, nem minősül sem semmiféle ajánlásnak, sem semmiféle befektetési tanácsadásnak. Nem vagyunk semmiféle pénzügyi szolgáltatóval leszerződve sem, így nincs MNB-regisztrációnk sem. Honlapunkon kizárólag a kereskedési szisztémánkhoz kapcsolódóan utólagos, saját véleményeket lehet olvasni, amely 2018-tól már egy személyes véleményblogként működik csupán. Semmiféle értékesítéssel sem foglalkozunk már 2015 óta, minden, a honlapon fentlévő tartalom kizárólag saját véleményünknek minősül, és minősült korábban is.