TraderCentrum.hu » Cikkek » TraderMentő szolgáltatáshoz szükséges távoli asztal beállítása

TraderMentő szolgáltatáshoz szükséges távoli asztal beállítása

2015.09.24.

Elakadtál valahol? Segít a TraderMentő távoli asztalon keresztül.

Hogyan töltsd le és futtasd a távoli asztalt, hogy virtuálisan saját otthonodban tudjon a TraderMentő csapata segíteni. Itt a legegyszerűbb, legrövidebb megoldást mutatjuk be 4 lépesen keresztül, mindössze 5 perc alatt.

Miért jó ez neked?


Ha a következő lépéseket végigcsinálod, ami kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe és megosztod velünk az utolsó lépésben szereplő azonosító számot és jelszót, akkor a távoli asztalon keresztül ugyan azt fogjuk látni, amit te is látsz a számítógépeden. Ezen felül, át tudjuk venni az irányítást, és távolról tudjuk megoldani a felmerülő problémát, amivel megkerestél. Így hasonló megoldást tudunk a számodra biztosítani, mintha személyesen ott lennénk az otthonodban. Ha van mikrofonod a számítógépedhez, a távoli asztalon keresztül folyamatosan tudunk kommunikálni, de ha nincs, az sem probléma, az általad megadott telefonszámon visszahívunk.

1. Lépés:
Az Internet Explorer-t nyissuk meg és írjuk be, vagy másoljuk be a: https://www.teamviewer.com/hu/index.aspx honlap címet a pirossal bekarikázott mezőbe, amit a narancssárga nyíl is mutat.

 

2.Lépés:
Ebben a lépésben az alábbi honlap fogad, ahol kattintsunk az egérrel a képen pirossal bekarikázott: Csatlakozás távoli vezérlési munkamenethez feliratra:

3. Lépés:
Ha a második lépés sikerült, a képernyő alsó felében megjelenő, a képen pirossal bekarikázott Futtatás gombra kattintsunk. A futtatás gomb megnyomása után a program ideiglenesen letöltődik, és automatikusan elindul. A letöltés és az automatikus futtatás 2-3 percet vehet igénybe az internet sebességétől és a számítógéped teljesítményétől függően.

4. Lépés
Hogy segíteni tudjunk, az alábbi képen látható azonosító számra és jelszóra lesz szükségünk, melyeket a sárgával bekarikázott mezőben megtalálsz. Ezen két szám megadásával engedélyezed számunkra a távoli vezérlést, aminek segítségével tudjuk orvosolni a felmerülő problémádat. A telefonban ezt a két számot kérjük majd tőled.